Commercieel Mind Management voor advocaten 15-5

  • 15 mei 2024
  • 13:00
  • Utrecht

Commercieel Mind Management voor advocaten

Is het het gevoel opdringerig te zijn? het idee dat "sales" niet bij het academische niveau van de advocatuur past? schuldgevoel over de gevraagde fee's, of simpelweg angst voor afwijzing? Er zijn genoeg redenen die er voor zorgen dat advocaten acquireren niet het meest aantrekkelijke onderdeel van hun werk vinden. Succesvol een praktijk opbouwen binnen de advocatuur staat of valt daarom met de vaardigheid om met dergelijke drempels om te gaan.

Aan het eind van deze training weet je welke aannames en ideeën over sales en commercialiteit je kunnen weerhouden van het doen van acquisitie. Je weet weerstanden goed bij jezelf te herkennen en je hebt concrete handvatten gekregen in inzichten opgedaan die er voor zorgen dat je op een natuurlijke manier nieuw werk zult genereren.

Daarnaast heb je goed inzicht in de toegevoegde waarde van je juridische advies- of procesvaardigheden en je weet hoe de onderscheidende kenmerken van jou als advocaat en als persoon bijdragen aan de kwaliteit van je dienstverlening.

Locatie, tijd & kosten
Datum: 15 mei 2024
Tijd: 13.00 -17.00
Locatie: Utrecht
Kosten: €395 ex BTW inclusief cursusmateriaal, koffie & thee

€50 korting voor:
- 2e en volgende collega van hetzelfde kantoor
- geheel zelfstandig werkende advocaten

PO Punten:
4

Doorgang:
De training gaat door vanaf 3 deelnemers